Zelenina v zimě

Kdysi jsem se zabýval myšlenkou, že z důvodu nedostatku čerstvé zeleniny v zimním období, udělám zahloubený skleník s vytápěním pomocí získané teploty ze země…..byl jsem nadšený ze zkušeností a plánků jednoho kanaďana…….ale nebylo to nic jiného, než nedostatek informací……nic takového není na Vysočině třeba……

…..spojení zimního záhonu, sklepa a mrazícího pultu znamená, že naší fantazii se při vaření meze nekladou….a když někdo není čistý vegan, může si k dnešnímu obědu na fotografiích, přidat třeba „volské oko“ z domácích vajíček….a není tak třeba ani přemýšlet nad vyhříváním i klasického skleníku….stačí zajít na záhonek, do sklepa, nebo do mrazícího pultu…..a může se začít vařit…..

…..jaro se blíží a zásoby moc neubývají………půda je nás schopna živit celý rok…..a nic za to dokonce nechce…..půdě bohatě stačí, že ji máme rádi……

Tento rok uděláme na webu další kroky k přirozenému zemědělství…..kde nejvyšší hodnota je čas a soustavné opouštění myšlenky, že na zahradě tvoříme my…..

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *