Sušení potravin je metoda stará snad jako lidstvo samo…..jen už tak často nepoužíváme přímé Slunce, nebo teplo ohně…..téměř vše si můžeme přes léto usušit a zachovat si tak letní energii v potravinách, na zimu….i takovou cuketu můžeme klidně sušit…..
https://www.youtube.com/watch?v=I3xzAjrnxJg
5 komentáře
Bery
Vy jste borec
Bedřich Němec
Jana Zorníková
Dobrý den, pane Němec,
Mám dotaz na sušičku.
Vaši sušičku ve videu vychvalujete – jste s ní prosím pořád spokojený? Stále suší všechny potraviny stejně rovnoměrně?
Sušíte třeba i ovocné kůže? Bylinky?
Moje kulatá sušička mě akorát trápí… Musím prohazovat plata a stejně suší velmi různě na krajích a uprostřed.
Přemýšlím o nové, tak budu ráda za vaše poznatky.
Děkuji
Jana Zorníková
Bedřich Němec
Dobrý den paní Jano,
….poměr cena/výkon je u této sušičky podle mne skvělý, ale dnes je spousty výrobců a každý si jistě vybere tu svoji….ano, stále suší rovnoměrně, ovocné kůže jsem dosud v sušičce nesušil, bylinky také ne…..letos jsem dosud sušil švestky, jablka a houby……sušil jsem letos zatím méně, protože máme ještě hodně zásob z minulého roku….kulatou sušičku jsem také měl, ale protože technicky „odešla“, měl jsem rozhodnutí snažší….. :)) …..přeji nádherné podzimní dny…..
Jana
Moc děkuji za odpověď!