Zelenina v páře

Další jednoduché jídlo, které splňuje moji podmínku…..abych se jeho přípravě věnoval maximálně 10 minut…..i když je to tu trochu na hraně, protože záleží v jakém stavu je zelenina, kterou je třeba očistit…..do hrnce dávám cokoli, co je zrovna k dispozici…v tomto případě jsem začal nejdříve s červenou řepou, protože ta se dělá v páře nejdéle….

Pak jsem přidal celer…..

Mrkev, hokaido a nakonec cuketu ……když přidávám další a další zeleninu, ta která je v hrnci se už mezi tím hřeje v páře na plotně…..

Nakonec přidám listy z celeru…..to už se ovšem červená řepa a celer pěkně prohřála….a ještě nechám chvíli na plotně….ochutnám, jestli je vše měkké, vyliji vodu, odstraním podložku, pokapu lněným olejem a umeoctem a jídlo je hotovo! :))

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *