POTRAVINOVÁ SOBĚSTAČNOST

  • Domů
  • Blog
  • Kontakt
  • Odkazy
  • Domů
  • Blog
  • Kontakt
  • Odkazy
  • Půda

    Jak si vyrobit zimní salát, sběr semínek kopřiv, konzervace česneku

    25 srpna, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Komposty pro příští rok

    8 července, 2021

    Suším, sušíš, sušíme!

    26 července, 2021

    Uvědomujeme si co jíme?

    12 října, 2024
  • Půda

    Vyrábíme fazolovou pomazánku

    14 srpna, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Soběstačný festival

    30 srpna, 2023

    Zahrada je návrat ke zdroji

    4 května, 2022

    Zimní úroda..

    20 prosince, 2022
  • Půda

    Zahrada plná jídla…

    6 srpna, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Máme plnou spíž, krecht, nebo sklep?

    13 listopadu, 2023

    Sacharidy, tuky a bílkoviny s MUDr. Ivou Šerou

    11 dubna, 2025

    Jak využít Ačokču v kuchyni?

    5 října, 2025
  • Půda

    Permakulturní zahrada u Majky

    28 července, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Sejeme následné plodiny

    8 září, 2024

    Vyrábíme fazolovou pomazánku

    14 srpna, 2025

    Jaké rostliny jsou na zahradě opravdu jedovaté?

    28 srpna, 2024
  • Půda

    Okurky, okurky, okurky!

    19 července, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Potravinová soběstačnost se snižuje….

    12 dubna, 2021

    Co jíst v zimě?

    21 listopadu, 2024

    Přírodní uskladnění mrkve…

    22 listopadu, 2022
  • Potraviny

    Jak postavit solární sušičku

    16 července, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Jak vyřešit plíseň bramborovou a slimáky?

    27 září, 2021

    Používejme v kuchyni průmyslově nezpracované potraviny! Jdeme péct makovec!

    6 června, 2025

    Z muzea JZD je nový včelín….

    5 června, 2021
  • Půda

    Zahrada u Zuzky

    14 července, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 1 komentář

    Mohlo by se vám také líbit

    České separační toalety

    7 května, 2025

    Nedělní dýňová polévka

    26 září, 2025

    Zima v permakulturní zahradě

    23 prosince, 2021
  • Potraviny

    Proč jíme ultrazpracované potraviny?

    3 července, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Jak velký pozemek potřebujeme…

    27 dubna, 2021

    Zelenina v zimě

    20 února, 2022

    Červnová snídaně

    19 června, 2021
  • Potraviny

    Bob zahradní v kuchyni

    15 června, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Příprava na jaro začíná

    23 ledna, 2025

    Buď to bereš, nebo to nebereš

    30 ledna, 2022

    Březen, duben a zásoby

    6 dubna, 2021
  • Potraviny

    Používejme v kuchyni průmyslově nezpracované potraviny! Jdeme péct makovec!

    6 června, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Co kupujeme v obchodech?

    20 června, 2021

    Rajčata schovaná před plísní, slimáky a mrazem……

    23 října, 2021

    Rodinný rozpočet v permakulturní zahradě

    10 února, 2023
 Starší příspěvky
Novější příspěvky 

JE MOŽNÉ BÝT POTRAVINOVĚ SOBĚSTAČNÝ?

7. Tajemství potravinové soběstačnosti

Chcete si zdarma stáhnout 7. Tajemství potravinové soběstačnosti? Chcete dostávat tabulky, výpočty a konkrétní zkušenosti?

  • Stisknutím tlačítka "Odebírat zdarma zkušenosti" souhlasíte s tím, že vám budu posílat jen emaily, které souvisí s obsahem www.potravinovasobestacnost.cz. Na emaily se můžete těšit 1x za 1-2 měsíce. Pokud už emaily nebudete chtít dále dostávat, tak se kdykoli můžete odhlásit a tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje budu spravovat pod jménem Bedřich Němec a řídit se těmito zásadami zpracování a ochrany osobních údajů.

Nejnovější příspěvky

  • Mulčování záhonu před zimou a zahrada na konci října
  • Jak fermentovat Jakon
  • Taky sklízíte na zahradě Jakon?
  • Fermentovaná Ačokča
  • Jak využít Ačokču v kuchyni?

V přírodě dostaneme odpovědi na všechny naše otázky.

Nejnovější komentáře

  • Lenka: Separační toaleta – ideální recyklace
  • Lenka: Nedělní dýňová polévka
  • Lenka: Zahrada u Zuzky
  • Natálie: Mulčování, štěpka v kompostu, zazimování maliniště, zpracování topinambur
  • Bedřich Němec: Semínko jako investice

Rubriky

  • Potraviny
  • Půda
  • Uncategorized
  • Vaření

Archivy

  • Říjen 2025
  • Září 2025
  • Srpen 2025
  • Červenec 2025
  • Červen 2025
  • Květen 2025
  • Duben 2025
  • Únor 2025
  • Leden 2025
  • Prosinec 2024
  • Listopad 2024
  • Říjen 2024
  • Září 2024
  • Srpen 2024
  • Červen 2024
  • Květen 2024
  • Březen 2024
  • Leden 2024
  • Prosinec 2023
  • Listopad 2023
  • Srpen 2023
  • Červen 2023
  • Květen 2023
  • Březen 2023
  • Únor 2023
  • Leden 2023
  • Prosinec 2022
  • Listopad 2022
  • Říjen 2022
  • Červenec 2022
  • Červen 2022
  • Květen 2022
  • Duben 2022
  • Březen 2022
  • Únor 2022
  • Leden 2022
  • Prosinec 2021
  • Listopad 2021
  • Říjen 2021
  • Září 2021
  • Srpen 2021
  • Červenec 2021
  • Červen 2021
  • Květen 2021
  • Duben 2021
  • Březen 2021
  • Domů
  • Blog
  • Kontakt
  • Odkazy
Ashe Šablona od WP Royal.