POTRAVINOVÁ SOBĚSTAČNOST

  • Domů
  • Blog
  • Kontakt
  • Odkazy
  • Domů
  • Blog
  • Kontakt
  • Odkazy
  • Půda

    Vyrábíme fazolovou pomazánku

    14 srpna, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Potravinová soběstačnost se snižuje….

    12 dubna, 2021

    Okurky, okurky, okurky!

    19 července, 2025

    „Obyčejné“ brambory

    29 dubna, 2021
  • Půda

    Permakulturní zahrada u Majky

    28 července, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Den otevřených dveří v roce 2025

    16 prosince, 2024

    Jaro v soběstačné zahradě

    10 června, 2024

    Téměř „Německá kopa“ – dokončení

    29 března, 2021
  • Půda

    Okurky, okurky, okurky!

    19 července, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    České separační toalety

    7 května, 2025

    Téměř „Německá kopa“

    24 března, 2021

    Přirozené zemědělství

    30 července, 2022
  • Potraviny

    Jak postavit solární sušičku

    16 července, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Snídaně v zimě a na jaře

    19 dubna, 2021

    …ředkvičky za 4 týdny…

    13 května, 2021

    Záhonky v květnu

    23 května, 2025
  • Půda

    Zahrada u Zuzky

    14 července, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 1 komentář

    Mohlo by se vám také líbit

    Den otevřených dveří

    18 května, 2024

    Džungle začíná……

    4 července, 2021

    Sejeme následné plodiny

    8 září, 2024
  • Potraviny

    Proč jíme ultrazpracované potraviny?

    3 července, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Záhonky v květnu

    23 května, 2025

    Jak velký pozemek potřebujeme…

    27 dubna, 2021

    Fazole, maso nejen vegetariánů…..

    30 září, 2021
  • Potraviny

    Bob zahradní v kuchyni

    15 června, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Záhonky v květnu

    23 května, 2025

    Fazole, maso nejen vegetariánů…..

    30 září, 2021

    Rajčata schovaná před plísní, slimáky a mrazem……

    23 října, 2021
  • Potraviny

    Používejme v kuchyni průmyslově nezpracované potraviny! Jdeme péct makovec!

    6 června, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Jaro je tady!

    1 dubna, 2025

    Poslední loňské hokaido

    22 května, 2021

    Exponenciální zahrada……

    19 srpna, 2023
  • Půda

    Skleník? Ano, či ne?

    30 května, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Jak vyřešit plíseň bramborovou a slimáky?

    27 září, 2021

    Rekonstrukce zeleninových záhonů

    17 března, 2024

    Přírodní uskladnění mrkve…

    22 listopadu, 2022
  • Potraviny

    Záhonky v květnu

    23 května, 2025 /
    Číst dále
    Bedřich Němec 0 komentářů

    Mohlo by se vám také líbit

    Proč jíme ultrazpracované potraviny?

    3 července, 2025

    Zelenina v zimě

    20 února, 2022

    Svoboda bylinkové zahrádky

    6 července, 2021
 Starší příspěvky

JE MOŽNÉ BÝT POTRAVINOVĚ SOBĚSTAČNÝ?

7. Tajemství potravinové soběstačnosti

Chcete si zdarma stáhnout 7. Tajemství potravinové soběstačnosti? Chcete dostávat tabulky, výpočty a konkrétní zkušenosti?

  • Stisknutím tlačítka "Odebírat zdarma zkušenosti" souhlasíte s tím, že vám budu posílat jen emaily, které souvisí s obsahem www.potravinovasobestacnost.cz. Na emaily se můžete těšit 1x za 1-2 měsíce. Pokud už emaily nebudete chtít dále dostávat, tak se kdykoli můžete odhlásit a tento souhlas odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé zprávě. Vaše údaje budu spravovat pod jménem Bedřich Němec a řídit se těmito zásadami zpracování a ochrany osobních údajů.

Nejnovější příspěvky

  • Vyrábíme fazolovou pomazánku
  • Permakulturní zahrada u Majky
  • Okurky, okurky, okurky!
  • Jak postavit solární sušičku
  • Zahrada u Zuzky

V přírodě dostaneme odpovědi na všechny naše otázky.

Nejnovější komentáře

  • Lenka: Zahrada u Zuzky
  • Natálie: Mulčování, štěpka v kompostu, zazimování maliniště, zpracování topinambur
  • Bedřich Němec: Semínko jako investice
  • Jana: Semínko jako investice
  • Josef: CO JE TO RE-START?

Rubriky

  • Potraviny
  • Půda
  • Uncategorized
  • Vaření

Archivy

  • Srpen 2025
  • Červenec 2025
  • Červen 2025
  • Květen 2025
  • Duben 2025
  • Únor 2025
  • Leden 2025
  • Prosinec 2024
  • Listopad 2024
  • Říjen 2024
  • Září 2024
  • Srpen 2024
  • Červen 2024
  • Květen 2024
  • Březen 2024
  • Leden 2024
  • Prosinec 2023
  • Listopad 2023
  • Srpen 2023
  • Červen 2023
  • Květen 2023
  • Březen 2023
  • Únor 2023
  • Leden 2023
  • Prosinec 2022
  • Listopad 2022
  • Říjen 2022
  • Červenec 2022
  • Červen 2022
  • Květen 2022
  • Duben 2022
  • Březen 2022
  • Únor 2022
  • Leden 2022
  • Prosinec 2021
  • Listopad 2021
  • Říjen 2021
  • Září 2021
  • Srpen 2021
  • Červenec 2021
  • Červen 2021
  • Květen 2021
  • Duben 2021
  • Březen 2021
  • Domů
  • Blog
  • Kontakt
  • Odkazy
Ashe Šablona od WP Royal.